vineri, 16 iunie 2017

Măi Grindeane, măi Grindeane, Dragnea te-a făcut om mare?


    Cel care era condus de către Dragnea și Tăriceanu, ca la grădiniță, să-și ia în primire 'locul de joacă' de la Guvern, a devenit peste noapte erou național. 
    Măi să fie!
Așa repede s-au uitat zilele și nopțile petrecute în Piață când strigam "Hotii!!!! Hotii!!!!" sau "Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu!".
Așa repede s-a uitat de OUG13 emisă "noaptea ca hoții" de către Grindeanu și ai lui fără să clipească și fără să-i pese de cei 600.000 de români adevărați care au invadat străzile din România! Mai mult, tot el a apelat la jandarmerie să apere clădirea Monitorului Oficial de furia mulțimii revoltate în noaptea în care a trimis la publicare ordonanța respectivă. Grindeanu n-a contribuit cu nimic la anularea OUG13 ci din contra, prin șopârla neconstituțională inclusă în OUG14 ar fi contribuit fără remușcări la reînvierea OUG13 dacă nu erau acei români care să pună presiune pe penalii din Parlament.
Așa repede s-a uitat hărțuirea continuă a protestatarilor de către instituțiile aflate în subordinea Guvernului condus de Grindeanu care, prin aprobarea tacită a acțiunilor acestor instituții, a devenit complice.  (vezi aici)
Așa repede s-a uitat când cântam în Piață "Mai bine mort, decât comunist" pentru ca acum să ridicăm în slăvi un comunist sadea. Pentru că un comunist rămâne tot comunist chiar dacă intră în opoziție față de tovarășii lui. Desigur că nesupunerea lui Grindeanu lovește în plin grupul infracțional organizat, slăbindu-i rezistența în fața DNA și implicit ajutând mișcarea #rezist să-și atingă mai ușor obiectivele luptei anticorupție. Dar de aici și pana la a proslăvi un reprezentant răzvrătit al pesediștilor este cale lungă.


    Spectacolul pe care îl vedem acum nu are nici o legătură cu spiritul #rezist, nu are de-a face cu guvernarea României, nu are de-a face cu lupta anticorupție. Este pur și simplu o mostră de ședință de partid comunist desfășurată în fața tuturor, găzduită fie de Guvern, fie de Parlament și prezentată de televiziuni, ședință la care participăm și noi fără voia noastră dar pe banii noștri.
Că este așa, ne-o dovedesc protagoniștii care se amenință reciproc cu dezvăluiri care mai de care ce au fost tăinuite până acum pentru că, deh, cine știe când vor folosi. Însuși Grindeanu nu se dezice de ideologia la care a aderat încă din tinerețe: "Eu sunt pesedist și voi rămâne pesedist", ba mai mult, îl somează pe Președintele Iohannis să-i garanteze că nominalizează tot un pesedist ca premier.
    Și ca să ne întărească convingerea că nu se poate detașa de gașca mafiotă din PSD, Grindeanu a reactivat un penal trecut pe linie moartă de propriul partid, înlocuind la Secretariatul General al Guvernului un om de încredere al lui Dragnea cu ex-premierul copy-paste VV Ponta.
"Grindeanu nu este altceva decât un monstru politic în stare de embrion" cum afirma, pe bună dreptate, Tudor Chirilă și va avea aceeași soartă ca toți politrucii care ne-au furat 27 ani de viață, 27 ani de libertate, 27 ani de demnitate. Nu merită empatia noastră pentru că în lupta lui pentru putere se sprijină pe alți penali care n-au avut loc la masa puterii ocupată de gașca de mafioți a lui Dragnea.
    E momentul să ne trezim și să nu le mai permitem mafioților ăstora să joace ping-pong cu România, dar pentru asta trebuie să știm ce vrem : să așteptăm pasivi și să le acceptăm jocul care va aduce la putere aceeași Mărie cu altă pălărie sau să provocăm o schimbare radicală prin alegeri anticipate profitând de degringolada din rândul pesediștilor.


#rezistăm #schimbăm #învingem

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu